Stk Festivali / Antalya

Antalya Sivil Platformu Projesi kapsamında düzenlenen “SivilAnt Stk Festivali” kapsamında STK’lar, Kamu kurumları, Belediyeler, Özel sektör ve Akademik camia bir araya gelme fırsatı sağladı.  DoubleTree by Hilton Otel – Antalya ‘da 4 gün süre gerçekleştirilen festivalde, Stk Diyalog Günleri, Yuvarlak Masa Toplantıları, STK Kapasite Geliştirme Eğitimleri, Panel ve Açık Oturumlar, STK, Kamu, Özel Sektör ve Akademik camia katılımlarıyla kümeleme Çalıştayları, Çeşitli atölye çalışmaları, Video konferans “Online” Sunumlar ve Söyleşiler, ve birbirinden renkli daha birçok etkinliklere yer verildi. Festival, özellikle STK’ların tanışma, iş birliği geliştirme, ortaklık ve ağ kurmaları açısından önemli fırsatlar oluşturdu. Festival sürecinde Eurodesk, gençlik çalışmaları, gönüllü faaliyetlerimiz, Erasmus+ ve ESC European Solidarity Corps gibi çalışmalarımızın sunumlar ile tanıtılması sağlandı.

                      

Tarih : 13.12.2020
Paylaş
 
“Get Involved in ESC..
Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 16-21 Aralık 2020 tarihinde Antalyada düzenlenen “Get Involved in ESC - Interregional P..
Read more >
It's all Greek to Gr..
Derneğimizin de katılımı ile Erasmus+ Gençlik Değişimleri programı kapsamında uygulanan "It's all Greek to me" projesi, ..
Read more >
Gönüllülük Çalıştayı..
5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü münasebetiyle TC İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından d..
Read more >