Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı,

15 Temmuz günü ülkemizin bölünmez birlik ve beraberliğine hain bir darbe girişimi ile zarar vermek isteyen ancak Türk milletinin kudretli irade ve direnişi ile bertaraf edilen FETO yapılanmasına dur diyen aziz milletimizin demokrasi ve milli birlik gününü saygı ile anıyoruz.  Aziz milletimiz ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın güçlü, kararlı ve dik duruşu ile kazanılan bu demokrasi mücadelesinde şehit olan 248 kardeşimize rahmet diliyor, gazi ve yaralı olarak vatanımıza hizmette bulunmuş 2193 kardeşimize ve demokrasi nöbetinde bulunan tüm milletimize minnet duygularımızı dile getiriyoruz. Geçmiş tarihten bu yana pek çok fedakarlık ve özveriler ile bu günlere ulaştırılmış Türkiye Cumhuriyeti’nin, bölünmez birliğine ve dirliğine zarar vermek isteyen dahili ve harici tüm güçlerin ilelebet karşısında duracak, ülkemizin demokratik bir düzen içerisinde yaşatılması için sonsuza dek tek yürek olacağız, tek yürek kalacağız..

                                                                                                                                                                                                                                               Saygılarımız ile,

                                                                                        Ankara Eğitim Gönüllüleri Derneği / ANDER adına                 YK Başkanı Sn .Yalçın YILMAZ

Tarih : 15.7.2018
Paylaş
 
“Get Involved in ESC..
Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 16-21 Aralık 2020 tarihinde Antalyada düzenlenen “Get Involved in ESC - Interregional P..
Read more >
It's all Greek to Gr..
Derneğimizin de katılımı ile Erasmus+ Gençlik Değişimleri programı kapsamında uygulanan "It's all Greek to me" projesi, ..
Read more >
Gönüllülük Çalıştayı..
5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü münasebetiyle TC İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından d..
Read more >