Ander Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı

26.03.2017 tarihinde düzenlediğimiz bilgilendirme toplantısında Ulusal Ajans, Erasmus+ programı, AB fırsatları, derneğimizin faaliyet ve çalışmaları hakkında tanıtım sunumları gerçekleştirildi. 18-30 yaş arası 40 katılımcının iştirak ettiği toplantıda, Erasmus+ programının genel yapısı, faaliyet alanları, katılımcılar üzerinde beklediği etkiler ve programdan faydalanma koşulları etraflıca ele alındı. Derneğin aktif faaliyetleri ve çalışma metotları hakkında da bilgi verilen toplantı sürecinde özellikle genç bireylere odaklanan dernek faaliyetlerine katılım teşviklerinde bulunuldu. Erasmus+ programından faydalanan birey ve stk yetkililerininde katılım sağladığı toplantı sürecinde, ilgili konular üzerindeki deneyim ve yetkinliklerin katılımcı gruplar ile paylaşılması sağlandı. Toplantıdan kareler;

                        

Tarih : 27.3.2017
Paylaş
 
“Get Involved in ESC..
Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 16-21 Aralık 2020 tarihinde Antalyada düzenlenen “Get Involved in ESC - Interregional P..
Read more >
It's all Greek to Gr..
Derneğimizin de katılımı ile Erasmus+ Gençlik Değişimleri programı kapsamında uygulanan "It's all Greek to me" projesi, ..
Read more >
Gönüllülük Çalıştayı..
5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü münasebetiyle TC İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından d..
Read more >