Chios Yunanistan'da Erasmus+ Fırsatı!

ANDER (Ankara Eğitim Gönüllüleri Derneği ) olarak eş faydalanıcısı olduğumuz, 24.04.2017 - 01.05.2017 tarihleri arasında Yunanistan'da gerçekleştirilecek "Their homes are taken, their future not" projesi için 6 kişi seçilecek ve projeye gönderilecektir.Uluslararası boyutu ile mülteci ve sığınmacı bireylerin ele alınacağı projede, eğitsel faaliyetlerin yanı sıra, resmi ziyaretler ve farkındalık çalışmaları düzenlenecek, mevcut sorun hakkında alternatiflerin oluşturulması sağlanacaktır. Proje için belirlenen yaş aralığı 18-30 dur. Ancak grup liderleri için yaş sınırı bulunmamaktadır. Potansiyel katılımcıların yanı sıra (Ekonomik ve sosyo-kültürel açılardan) dezavantajları bulunan katılımcıların projeden faydalandırılmasına olanak sağlanacaktır. ''Profesyonel dil yeterliliği'' projeye katılım yapmak için bir ön değerlendirme kriteri değildir. Proje konaklama ve yeme içme masrafları ücretsiz olup, seyahat masrafları 170 Euro, vize masrafları 60 Euro'ya kadar koordinatörce karşılanacaktır. Proje için son başvuru tarihi 15 Mart 2017'dır. (ANDER proje sürecine bağlı olarak son başvuru tarihinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar) Farklı deneyim,kültür ve bakış açılarını keşfetmek için www.anderstk.org adresini ziyaret edebilir, soru ve görüşlerinizi info@anderstk.org adresinden veya +908505221589 numaradan bizlere iletebilirsiniz. 

Proje Bilgi Sayfası; Their_homes_are_taken,_their_future__not-_infopack_21058.pdf

PROJEYE BAŞVUR; https://goo.gl/forms/iTCCo49MXJ5zfIFH2

Proje başvuru sonuçları resmi web sayfamız olan www.anderstk.org ve www.facebook.com/anderstk üzerinden duyurulacak, proje için seçilecek katılımcılar ile ön hazırlık toplantısı gerçekleştirilecektir.

Tarih : 3.2.2017
Paylaş
 
“Get Involved in ESC..
Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 16-21 Aralık 2020 tarihinde Antalyada düzenlenen “Get Involved in ESC - Interregional P..
Read more >
It's all Greek to Gr..
Derneğimizin de katılımı ile Erasmus+ Gençlik Değişimleri programı kapsamında uygulanan "It's all Greek to me" projesi, ..
Read more >
Gönüllülük Çalıştayı..
5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü münasebetiyle TC İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından d..
Read more >