Elif Aslı Yazıcı

İlk Erasmus+ proje deneyimimi yaşayalı henüz bir kaç gün oluyor. Hayatımdaki en eğlenceli, güzel, sıradışı ve değerli tecrübem oldu. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Farklı kültürler, insanlar, yaşam tarzları tanıdım. Kendimi yararlı hissettim ve aynı şekilde çok büyük kazanımlar elde ettim. Gerek bizim ekibimiz gerek oradaki katılımcılar tam anlamıyla enerji doluydu ve herkesle inanılmaz iyi anlaştık. Türkiye'de hayal gibi gelen şeyleri orada yaşama fırsatımız oldu. Yıllarca gittiğim okulların hiçbirinden öğrenmediğim şeyler öğrendim ve asla unutmayacağım... Bana bu şansı veren, kendimi ve dünyayı tanımamı sağlayan, samimi ve düşünceli Yalçın Bey başta olmak üzere tüm ANDER ailesine teşekkür ederim.

Tarih : 13.5.2017
Post a comment
Name and Surname:
E-Mail :
Message:
Maximum of 500 characters. 500 characters left.
Security Code:
Comments
No comments yet.
E+ Let me to destroy..
Erasmus+ KA152 Gençlik Değişimleri Türkiye, Litvanya, Polonya, İspanya, Romanya, Bulgaristan  Projenin içeriği; "Let ..
Read more >
Its time to Volunteer!
Its time to Volunteer! isimli proje ESC Volunteering programı kapsamında ANDER tarafından tasarlanmış ve uygulanmış bir ..
Read more >
E+ Opportunity and h..
Opportunity and handicaps for NGOs/volunteers projesi Ankara Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından Erasmus+ Gençlik Prog..
Read more >